Werkwijze

Accel Webware is een klein professioneel sofwarebureau gespecialiseerd in ontwerp en ontwikkeling van websites, webwinkels, en webapplicaties. Alle kennis is in huis om een moderne internet­oplossing te realiseren, te onderhouden, en uit te bouwen.

Project Verloop

Bij elk project wordt in overleg een specificatie van de opdracht opgesteld met de functionaliteit van de site en de uit te voeren werkzaamheden. Daarmee wordt een (concept)offerte uitgebracht met een duidelijke beschrijving van het te leveren product, bijbehorende diensten, prijs, en planning.

Tijdens het ontwikkeltraject worden onderdelen online gezet voor evaluatie en ingebruikname. Hierbij kan tijdelijk een domein van Accel Webware worden gebruikt. Gedurende de project­doorloop kunnen opdrachtspecificaties worden bijgesteld en kan uitruil plaatsvinden met offerte-onderdelen die komen te vervallen.

Na de eindoplevering is er de mogelijkheid om gedurende twee maanden kosteloos kleine wijzigingen te laten uitvoeren. Daarnaast bieden we altijd telefonische ondersteuning.

Bij de projectuitvoering wordt geen werk uitbesteed en kunnen wij snel en adequaat reageren in een vervolgtraject.

Hosting

Voor elke website, webwinkel, en webapplicatie is er een passend Windows hosting abonnement bij diverse professionele providers af te sluiten. Bij de abonnementskeuze spelen uiteenlopende zaken als backup, webverkeer, pagina-responsetijd, en database ondersteuning een rol.

Meestal is een abonnement (inclusief domeinnaam) van € 7 excl. btw per maand toereikend, met een jaarlijkse factuur. Bij grote webapplicaties zijn er abonnementen voor een virtuele server vanaf € 20 excl. btw per maand. De administratieve afhandeling bij de afsluiting van het abonnement en de configuratie van e-mail­adressen e.d. zijn voor onze rekening. Daarna ontvangt u als eigenaar van domeinnaam en hostingpakket jaarlijks of maandelijks een factuur van de hosting provider.

Bij professionele hosting providers is eigenlijk nooit sprake van storingen bij webhosting. Mocht er zich toch iets voordoen dan nemen we desgewenst zelf contact op met de provider.

Ontwerp en Technieken

Bij ontwerp en ontwikkeling hanteren wij de volgende standaards, programmeertalen, technieken, en tools:
  • Html5 en CSS 3 voor het pagina-ontwerp, seo, animatie, en audio/video.
  • Javascript, jQuery, en Ajax voor client-functionaliteit, banners, en animaties.
  • Microsoft .Net Framework 4.6 (C#/VB), ASP.Net en ASP.Net Ajax voor server- en client-verwerkingstaken.
  • Gegevens-uitwisseling en opslag: Xml, MySql, Ms Sql Server.
  • Beveiliging: SSL (https), Hashing, (A)Symmetrische Encrypting.
  • De ontwikkelomgeving Microsoft Visual Studio 2017.
  • Photoshop voor grafische beelden, fotobewerking, en gif-animaties.
browser logos

Elke website, webwinkel, en webapplicatie wordt standaard getest in de browsers Internet Explorer, Mozilla FireFox, Google Chrome, Safari, en Opera op pc, tablet, en smartphone.
browser logos
Op al onze aanbiedingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Een exemplaar hiervan wordt u op aanvraag toegestuurd.